Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Spreekbeurtpakket

Spreekbeurtpakket

Het spreekbeurtpakket

Daar is hij dan: het enige echte spreekbeurtpakket van en over de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam! Vanaf nu kun je zelf je spreekbeurt houden over kinderrechten en de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam.

Als kinderrechtenorganisatie vinden wij het heel belangrijk om kinderen meer te leren over kinderrechten. Ieder kind heeft rechten of je nou in Amsterdam of Limburg woont! De Kinder- en Jongerenrechtswinkel wil kinderen graag helpen om hier meer over te leren en daarom hebben wij een spreekbeurtpakket gemaakt.

Het pakket bestaat uit een tekst en een PowerPoint. Je kunt de tekst dan zelf aanpassen door bijvoorbeeld stukjes tekst weg te laten. Maar je mag het natuurlijk ook allemaal vertellen als jij dat wil! Dat is helemaal aan jou. Wil jij je klasgenootjes meer leren over kinderrechten en de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, stuur dan een mailtje naar algemeenbestuurslid@kinderrechtshulp.nl. Wij sturen het pakket dan (gratis) via de e-mail naar je toe! Je kunt de tekst en de PowerPoint dan downloaden.

Heb je je spreekbeurt gegeven? Laat je ons dan weten hoe het is gegaan? Dat vinden wij heel leuk om te horen! Je mag ons mailen, bellen of WhatsAppen. Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 15:00 tot 18:00 en op de eerste zaterdag van de maand van 10:00 uur tot 13:00.

Heb je nog vragen over het spreekbeurtpakket, stuur dan een mailtje naar algemeenbestuurslid@kinderrechtshulp.nl. Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!


Stuur ons een bericht!